úterý 5. října 2010

Má smysl něco plánovat?

Dnešní krátký příspěvek chce reagovat na předpovědi blížícího se konce světa. Náboženská rozhlasová stanice Family Radio se sídlem v USA už déle než rok neúnavně referuje o blížícím se konci světa, který nastane 21. května 2011. Založila kvůli tomu řadu nových redakcí, kromě jiných i českou. Tady je úryvek z českého pořadu o Soudném dni - konci světa, který je označován anglickým názvem Judgment Day:


Family Radio, USA  (9505 kHz)
z pořadu "Otevřené fórum", 30. září 2010 večer
- - -
     Přestože česká verze zní poměrně přesvědčivě, ještě sugestivnější je původní anglická verze z pořadu "Open Forum". Tam se celá "problematika" probírá ještě podrobněji. Zdá se, že na vše je pamatováno. A tak se naskýtá otázka, jak bude tahle kampaň pokračovat dál a jestliže patrně ke konci světa onoho květnového dne nedojde, jak to stanice vysvětlí? Podle poslední verze má po květnu ještě následovat 5-měsíční období do října, kdy dojde k zániku vesmíru.
     Také bude zajímavé sledovat, jestli se Family Radio bude účastnit pravidelné rezervace vysílacích kmitočtů na zimní období 2011-2012, které začíná v říjnu a v té době vlastně už nebude čím ani kam vysílat.
     V každém případě bude zajímavé tuhle kampaň sledovat. Zdá se, že je tentokrát vedena opravdu "na ostří nože". Na závěr ještě zjištění, které bylo podle Family Radio učiněno pečlivým studiem Bible v posledních letech: "Bůh neuznává církve"...

"Trubte na trubky, varujte lidi! Soudný den přijde 21. května 2011. Bible to zaručuje."